Подробности за статия

0Thumb
В Русия изрязаха схемата на Хуго Шмайсер (Шмайзер) от паметника на Калашников. Как се фалшифицира историята по московски.
Едва ли някой разумен човек се съмнява, че Калашников никога не е създавал АК-47. За това вече обстойно е писано в статията ни от 2009 година: Как Хуго Шмайсер създаде АК-47(Калашников) за Сталин Вчера се случи и нещо  наистина емблематично – руснаци...
0   От доста време в
ExtremeCentrePoint — С бензин в кръвта !: Профил, Подробности
Предишна статия: Михаил Мирчев от БСП счита, че плащането на комисионни в Европейския съюз е нормална практика и това не е корупция. Т.е. в сделката с Грипен според БСП взимането на комисионни е нормална европейска практика.
Следваща статия: Русия чрез българските си марионетки БСП и ДПС си поръча вот на недоверие за правителство през декември 2017 г. Москва ще направи всичко възможно за да провали българското председателство на ЕС.

Ако вашият блог липсва, подайте заявка тук, изисква Регистрация. Системата обновява информацията периодично. Ако искате да сте винаги up-to-date, ползвайте TBL ping service и си поставете бутон за гласуване.