Блог Форум на TopBlogLog » Техническа поддръжка

Невидими коментари

(12 posts)

Етикети:

1. Моля за съдействие. В контролния панел виждам писани коментари, но когато отида в темата към която са добавени, там ги няма. Нито като нови отговори, нито като отговори на стари коментари... публикувах и свой коментар, но не е видим в самата тема.
    Темата: http://vorfax.blogspot.com/2010/10/blog-post_4026.html?showComment=1327436109958#c4285371295156351663

ПП: Не съм правил никакви настройки от месеци. Не съм оставял коментарите за предварително администриране, нито са в графа спам.

ППП: Опитах в друга тема, там коментарите са видими.

Публикувано преди 1 year #
  2. ):

3. Проблемът вече не е налице.
    лека

4. И... пак се появи проблема, този път в друга тема ):
    Да няма нещо общо с това "отговор" на коментар?

5. Нямам ни най-бледа идея. Ако ползваше WordPress, щях да мога да помогна, ама с blogger ;/

6. Виж дали не отиват в спама.

7. Аз ти виждам всички коментари. Това значи, че нещо ти ги спира да не ги виждаш. Може да от браузъра, може да е бъг на blogger . Разтършувай се из блоговете по темата или из някой форум, все ще хванеш как да ги визуализираш.
    На първо време изчисти кеша на браузъра си и виж дали няма някоя забрана.Виж си и приставките на браузъра, ако са имали обновявания.( изпробвай с друг браузър)
    Ако е бъг на blogger ще чакаш.
    И все пак виж си настройките за коментар още веднъж за всеки случай.

8. Опитах с FireFox, Opera и IE, все са невидими.
    Не са в спама.
    Общото между тях е, че са все написани с "Отговор", а след това и по обичайния начин (полето долу) новите коментари остават невидими за ден-два, по спомени.
    Преместих ги в спама и ги върнах, но пак няма ефект.
    Важно ми е, че разни хора търсят помощ от мен и така... гадно е...

9. Коментарите се появиха. В настройките промених да не се изисква проверка на дума за публикуване на коментар. Вероятно е съвпадение, не знам...

лека вечер

10. Само информативно, вчерашните коментари не са видими днес. Имам нов коментар, отново видим само в контролния панел.
    Темата не бих определил за дълга, но с 163 коментара, ако това подсказва какъв може да е проблема...
    Това "Отговор" на коментар го въведоха относително скоро. Ако е бъгаво, не може ли да се премахне или... знам ли...

лека вечер

11. Пак информативно... ако на някой му бъде в помощ... беше зациклило положението с коментари в една от темите ми. Изтрих дузина коментара, почти всичките писани с бутона "Отговор" и в момента са 245 на брой. Веднага невидим коментар стана видим. Аз също имам възможност да пиша, така че да се вижда (не само в административния панел).

лека вечер

12. Имам сходен проблем. Имах 2 коментара в спам-а, селектирах ги и избрах "не са спам", при което обаче вече не се показват никъде. На английски език бяха, към тема в която не е имало проблема с коментарите, който описвах досега.

хубав ден

Публикувано преди 9 months #

RSS хранилка за отговорите по темата

Отговор

You must log in to post.

Блог Форум на TopBlogLog is proudly powered by bbPress.